Mecanic Dezlipit Firele Panglica Bază de Plumb Sârmă de Lipire Roll 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5 mm Sudare Lipire Remover Wick Sârmă, Instrumentul de Reparare

  • 2.83lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

MECANIC 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5 mm Latime 1,5 m Lungime de banda de Dezlipire de Sudare Remover Cupru Lipire Wick Sârmă de Plumb Cablu de Sudura de Cabluri PCB Instrumentul de Reparare

Modelul Mecanic de Dezlipit Panglica de Sudare Demontare Material-Cupru Latime 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5 mm Lungime 1.5 m caracteristici 1 de Înaltă eficiență și de a salva electrice repararea de timp.Caracteristică 2 a Evita înaltă temperatură distrugerea pad electrice și de a crește viteza de curatare PCB pad.Caracteristică 3 Design de precizie,garanta max tensiune de suprafață și capacitatea de absorbție de tinichea.Caracteristică 4 Accelera viteza de absorbție de staniu și de a reduce reziduurile de flux.Caracteristica 5 Oxidare rezistență și de protecție anti-coroziune,termică bună conductivity.Net Greutate Aproximativ 10.0 g/buc Cum să utilizați "Tin de Absorbție Centura"? 1. Când eliminarea de lipit locului de lipire, în primul rând dip partea din față a lipit banda cu colofoniu, iar apoi se pune lipit banda pe lipire comun care trebuie să fie unsoldered, și apoi puneți fierul de călcat electric pe bandă de lipit. 2. A îmbinărilor sudate sunt încălzite, astfel încât atunci când aliajul de lipit se topește, acesta va fi aspirat de staniu absorbție centura, și scopul de a dezlipit este atins. 3. Dacă aliajul de lipit nu este complet supt la un moment dat, acesta poate fi aspirat în mod repetat de multe ori, până când componentele pot fi eliminate. 4. După ce de-lipit, tăiat tablă strip, care a absorbit de lipire să se pregătească pentru următoarea utilizare. 5. Grijă ar trebui să fie luate pentru a evita opărirea-te cu încălzit de aspirație bandă atunci când se utilizează de aspirație bandă.MECANIC R300 Tin de Absorbție Centura

GEOMETRIE PRECISĂ DESIGN DE PUTERNIC TIN de ABSORBȚIE CENTURA Rafinat prin formule chimice, rezistent la oxidare și coroziune, și curat în tablă de absorbție.

CAIETUL de sarcini DIFERITE, SPECIALE PENTRU PCB 1,5 mm*1.5 m si 2.0 mm*1.5 m si 2.5 mm*1.5 m & 3.0 mm*1.5 m & 3.5 mm*1.5 m

POTRIVIT PENTRU INSTRUMENTE de PRECIZIE Absorbi excesul de lipire și curat cu reziduuri reduse în timpul tin de îndepărtare.

PANGLICA de CUPRU staniu absorbție centura este confectionata din tv cu ac, soft de proiectare, conducta de căldură rapid, potrivit pentru rapid tin de absorbție, nu numai îmbunătățirea eficienței muncii și calitate, de asemenea, de protecție a mediului.

De FABRICAȚIE de PRECIZIE Rezistent la oxidare și coroziune, conductivitate termică excelentă și staniu efect de încărcare, curat tin de absorbție.

ECHIPA R&D PROFESIONALE atunci Când lipire componente, nif-ul pe pinii pot fi absorbită, atunci când pinii sunt conectate cu staniu, astfel încât să se asigure că nu există nici un scurt-circuit intre pinii.

Concis, Delicate și performanță fără Compromisuri într-o lumină ultra ultra corp, grea de performanță fără greutate.Bine si ambalaje flexibile, aspectul delicat. 1* MECANIC Tin de Absorbție Centura(Model la alegere)

Etichete: desolder pompa electrica, mecanic stații de lipit, gaze sudor mig, aliajul de lipit staniu, lipire lug, ball bga, urechi pentru lipire, mig, Lipire, lipire fraier.


  • Dimensiunea Particulelor: 1-10µm
  • Lungime: 1.5m
  • Flux De Conținut: no
  • Origine: NC(de Origine)
  • Greutate: About 10.0g/pcs
  • Nume De Brand: MECANIC
  • Diametru: 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5 mm
  • Numărul De Model: MECHANIC Solder Wick, r300
  • Punctul De Topire: no
  • Certificare: CE
  • Cerere: Uz Industrial numai

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon