Alimentat cu energie solară Fântână de Apă în aer liber, Baie de Pasăre Solară Pompă de Fântână Lumini Cascada Fantana Plutitoare pentru Piscina Iaz de Gradina

  • 80.82lei
  • 56.59lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

1. Stocarea de energie Electrică, Iluminat de Mult Timp: O noua versiune imbunatatita, 5V3W fantana solare.Atunci când soarele este plin, se pulverizeaza apa, mai puternic decât orice altă fântână pe piață; ea are un built-in 3000mAh de înaltă performanță cu litiu polimer baterie cu putere funcția de stocare.Apa poate fi pulverizat în zilele înnorate, iar LED-ul luminos de pulverizare a apei poate lucra timp de 5 ore pe noapte.

2. Superb LED Lumini Colorate: 8 LED-uri, atunci când senzorul de lumină de detectare vine noaptea, sunt 7 culori care se aprind, ceea ce face noaptea piscină mai frumos.Solar cuib de pasăre fantana poate fi operat în mod automat, sub lumina directă a soarelui, în doar 3 secunde.Ea are un built-in de înaltă performanță cu litiu polimer baterie, și spray de apă de înălțime este mai mare de 30 cm în înnorat sau însorit zile.Se poate lucra timp de 5 ore fără energie electrică sau baterii.

3. Utilizarea în aer liber materiale speciale, durabil, anti-imbatranire, ploaie-dovada, anti-rugina, rezistenta la temperaturi ridicate, nu este nevoie să vă faceți griji despre pe termen lung de vreme rea, iar durata de viață este de 3 ani.

4. Noul Upgrade-ul de Tehnologie: De stocare a energiei solare fantana este un peisaj fantana dispozitiv care utilizează panouri solare pentru a încărca bateria și pompa de apă.Acest produs utilizează panouri solare de înaltă eficiență și un nou tip de brushless pompa de apa, care are avantaje de rapid start-up, de înaltă eficiență și stabilitate puternic.În plus, produsul plutește pe apă, fără sursă de alimentare externă este necesară, ușor de instalare și operare simplă.

5. Built-in de nivelul apei funcția de monitorizare poate opri în mod automat de lucru, atunci când nu există deficit de apă.Acesta va începe imediat după adăugarea de apă, fără repornirea și de activare.Este ușor de operat și de a preveni pompa de mers în gol și de a reduce durata de viață a pompei; acest nou tip de solar pompa de fantana este foarte potrivit pentru cuib de pasăre, pește rezervor, etc. Mic iaz, piscina, gradina, terasa, gazon, oxigen circulație.Aduce mai multă bucurie.

Caietul de sarcini:

Nume: Luminos Fantana Solare

Panou Solar putere: 5.0 V 3.0 W

Panou Solar dimensiune: despre Ø180mm/7.09 inch

Pompa de apa putere: 4.0 V 1.0 W

Baterie: baterie reîncărcabilă li-ion 3.7 V/ 3000mAh

LED lumini colorate: 8 seven-culoare colorate lent intermitent LED lumini

Debitul maxim al pompei: 300l/h

Maxim de apă-lift de pompa: 120cm

Maxim spray înălțime: 60cm

Fantana de viața: ≥10000 de ore.

De viață a bateriei: 300-500 de ori de încărcare și descărcare.

Întârziere: ≤3S (pompa va reporni automat în interval de 3 secunde)

Ore de lucru: toată ziua; până la 5 ore pe timp de noapte.

Baterie funcția: când soarele este slab sau vremea este rea, bateria va ajuta fantana de muncă.Bateria va fi în fântâna solare și panouri solare au exces de putere.

Lumina LED-uri modul: fântâna va funcționa în mod automat în timpul zilei.Atunci când senzorul de lumină detectează întuneric, lumina LED-ul va funcționa în mod automat cu fântână.

Funcționare uscată protecție: fântâna are un ecran capacitiv de nivel de apă

Apă: se va opri de lucru atunci când nu există nici apă.

Duza: 6 diferite duze de pulverizare pentru alegerea ta.

Lumina: colorat intermitent lent lumini

Built-in de înaltă performanță baterie reîncărcabilă litiu baterie: 3000mAh (cel mai lung timpul de lucru este de 5-8 ore în stare complet încărcat)

De viață a bateriei: 300-500 de cicluri de încărcare

Configurați deficit de apă funcția de protecție (nivelul apei de monitorizare):

Atunci când nu există nici apă, pompa se va opri automat de lucru pentru a proteja motorul.

Lumina funcția de detectare: lumina va porni automat atunci când noaptea este detectat.

Lista De Ambalare:

Fantana solare x 1

Duza x 6

Duza de Bază x 1

Adaptor x 1

Manual x 1

Notă:

Menține:

1. Păstrați suprafața panoului solar curat.

2. Schimba apa frecvent pentru a împiedica orice murdărie de obstrucționarea pompa.

3.Pune solar pompă de fântână în lumina soarelui fără lumina soarelui, bateria va fi încărcată, dar fantana solare nu va funcționa.

4. Apa ar trebui să fie de cel puțin 1 inch (2.5 cm) în adâncime și curat.

5. Nu utilizați solare fântână de apă în cazul în care temperatura apei depășește 113°F (45°C).După ce a lucrat timp de 5 ore pe noapte, fantana va opri automat alimentarea.

6. Din motive de siguranță, orice lucrări de reparații pot fi efectuate numai de către producător sau centru de service autorizat de către instituție.

7. Curățarea periodică a pompei va prelungi durata de viață a fântânii.

8. Curățați pompa conform următoarelor etape: Pasul 1: Scoateți capacul pompei.Pasul 2: Pune-ti unghii dedesubt și scoateți rotorul acoperi

9. Buze mici sunt situate.Pasul 3: Scoateți rotorul și curățați piesele cu apă.Pentru a evita deteriorarea, vă rugăm să nu deschideți panoul solar controler.

Etichete: perla poncho, pompa acvariu, subțire piscinei, paralel conducător, bazin de înot, mor păsări, flori schita tatuaj, decor pentru gradina, albastru fantana solare, fântână de apă.


  • Caracteristică: Luminos Fantana Solare
  • Numărul De Model: Fantana Solare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic, Siliciu monocristalin și lipici bord

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon