SOZO HB2 Piele Crescent Frontieră Decorative Munca Ștanțare Instrument Șa Face Sculptură Model Inox 304 nenoroceam în plâns Timbre de Imprimare

  • 111.84lei
  • 89.48lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Despre SOZO

Buna ziua tuturor, suntem sozo Leathercraft instrumente.Am fost angajate în R & D și de vânzări de hand-made produse din piele și piele de mîna sculptură instrumente profesionale din 2011. Toate produsele comercializate de noi sunt produse de propria noastră fabrică.Produsele noastre ocupa marea majoritate a pieței în domeniul profesional de piele lucrate manual sculptură în China, pentru că instrumentele noastre sunt în regulă, cerințele de producție sunt mari, iar pretul este rezonabil.Am fost să le vândă în China de mai mulți ani, pentru că instrumentele noastre sunt realizate din oțel inox 304 cu tehnologie CNC.Pe timp de imprimare a fiecărei piese este foarte lung, astfel încât alimentarea este întotdeauna în scurt de aprovizionare.Dar credem că ar trebui să le introducă pentru tine, dacă vă place.

Tehnologie: CNC bine sculptură

CNC gravura este unul dintre cele mai sofisticate instrumente de imprimare.Timpul de procesare de fiecare imprimare este lung.Este așa-numita de lucru lent produce lucru bine.Este sculptat pe oțel inoxidabil, cu un cuțit foarte ascuțit cap.Cuțitul cap este foarte usor de purtat.Este necesar să se facă cel de-al doilea și al treilea moment, pentru a asigura finețea.Fiecare imprimare este verificat cu o mare putere de mărire de sticlă înainte de a părăsi mașina.

Material: din oțel inoxidabil 304

După o varietate de materiale de comparație, deși 304 din oțel inoxidabil de prelucrare este cel mai dificil, dar duritatea este mare, astfel încât menținerea performanței este mai deosebite, durata de viață este cea mai lungă.

Integrat stâlp: stâlp cu totul de cotitură

Sudate pol este foarte ușor de fractură atunci când sunt beat.Deși integrantă tija trebuie să renunțe la cele mai multe dintre materiale mașină de tot barul, costul este mare, dar integrate tija este durabil.

R & D: bine datele

Deoarece capul de imprimare este prea bine, este imposibil să se determine valoarea prin măsurare, astfel încât fiecare imprimare este ajustat la date precise în nenumărate verificare, probă și redo.

Lustruire: manual complet de lustruire

Bazându-se pe experiența de utilizare imprimarea de instrumente, lustruire master nu poate asigura numai o claritate de imprimare, dar, de asemenea, evita consumul de vaca ascunde în procesul de utilizare, astfel încât să se mențină finețe în cea mai mare măsură.

【1】Cercetare și dezvoltare de idei

Frontieră: Crescent

Chenar decorativ instrument este nu numai o funcție decorativă, dar, de asemenea, un instrument necesar, cum ar fi coș de model, armura model, model fagure de miere, model de diamant și așa mai departe.Am folosit pentru a folosi o mulțime de metode, cum ar fi pearl pește printuri și alte treptată instrumente.În fapt, bordură decorativă instrument este mai mult decorativ gradient tool, desigur, poate fi de asemenea folosit ca o stamină, poate fi, de asemenea, făcut în afara cadrului, doar decorative decor.Cred că, în viitor, acesta poate fi, de asemenea, combinate cu alte combinații de imprimare dezvoltat de noi pentru a deveni ca shell model combinat de imprimare.Sunt prea multe funcții, care nu se va repeta-le unul câte unul~~ O serie de 4 modele, 0 și 1 de arc interior este de două semicercuri, 2 și 3 în semicerc, de asemenea, au efect de radiații, în funcție de dvs. preferate ~~ sunt 4 modele de coarda de tricotat instrumente.Dacă aceeași imprimare este combinat în lățime de diferite modele, diferite efecte vizuale vor fi prezentate.Am făcut niște demonstrații simplu pentru tine.Vă puteți dezvolta mai multe efecte de unul singur~

【2】informații despre Produs

Notă: pot exista erori în măsurare manual.Vă rugăm să consultați obiect real pentru detalii.

【3】afișare Detaliu

Citeste Inainte De A Cumpara

- Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. -Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. -O dată nu găsiți toate articolele ați comandat,vă rugăm să nu aruncați orice material de ambalare, și să ne contactați imediat. -Vânzătorul accepta doar rambursare pentru următoarele motive: A. probleme de Calitate B. Trimite gresit culoarea,element greșit C. Pachetul de daune sau pierderi -Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o resplacement sau banii înapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.Taxele de transport este plătită de către cumpărător.ODATĂ CE AȚI ACHIZIȚIONA ACEST ELEMENT,SE ARATĂ DE ACORD PENTRU ACESTE REGULAMENTE,VĂ MULȚUMESC!

Etichete: alb negru a verifica, piele ștanțare instrument fierbinte, ștampilă de cauciuc, piele piele, leathercraft instrumente mediu, artizanat din piele, 32 36 carb weber, artizanat din piele instrument, piele stamp tool, clar pentru timbru album.


  • Setați Tipul: Da
  • Tip de en-Gros: No
  • Nume De Brand: SOZO
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: 304 SS
  • Numărul De Model: HB2

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon