Anvelopa Pneumatic Compresor Aer 150PSI Electric Pompa de Aer cu Manometru de Lumină LED 4000mAh USB Power Bank Auto Oprit

  • 208.11lei
  • 108.22lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Te rog fi amabil remarcat ,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine。

Caracteristici:

150PSI Inteligent și Automat de Anvelope de Umflare: Max 150PSI/10.3 BAR presiune mare capacitate compresor de aer, pur și simplu conectați anvelope și prestabilite a presiunii în anvelope nivel vă așteptați, inteligent pompa de aer se va opri automat umflarea când inflația atinge valoarea prestabilită care pot fi evitate peste umflarea, în condiții de siguranță și de încredere.

LCD mare Manometru -- Built-in de precizie chip, pur și simplu conectați pompa de aer pentru orice anvelope, anvelopa pneumatic va detecta automat presiunea actuală de stare.Ecran LCD mare cu 4 switcheable valori unitare ca PSI, BAR, KPA, Kg/cm^2, ușor de citit chiar și în întuneric mediu.

Design portabil cu LED-uri Luminoase -- fără fir compresor de aer doar în mărime de palmier și 13.4 oz, ușor și portabil, ușor de transportat și nici spațiu de ocupație.Luminoase cu LED-uri poate te ajuta sa vezi clar în situații de urgență pe timp de noapte, de asemenea, util pentru umflarea noaptea, repararea în întuneric sau pe timp de noapte.

Built-in 4.0 O Baterie cu Litiu -- Anvelope pneumatice vine cu un puternic 4000mAh baterie reîncărcabilă litiu care suporta incarcare USB și USB de încărcare inversă, puteți pompa echipamentului dumneavoastră oricând, oriunde.De asemenea, puteți folosi ca un power bank de putere alt dispozitiv electronic mobil.

Versatil si Puternic ... compresor de aer Portabil vine cu 4 duze adaptoare perfect proiectat pentru o varietate de elemente pentru a umflarea, cum ar fi anvelope de biciclete, utilizarea acasa, anvelope auto, anvelope motociclete, biciclete electrice anvelope, bile, inele de inot, jucării gonflabile și alte gonflabile

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Wireless Pompa De Aer

Putere: 80W

Capacitate baterie: 4000mAh

Alimentare: 5V 1A USB de Încărcare

Switcheable Unitate: KPA, BAR, PSI, KG/cm

Umfla de Eficiență: 2 min/ 1.95 Munte anvelope

Lumina LED-uri: 80lumin x 7h

Funcția: Gonflabile, Iluminat, USB de Încărcare Inversă

Accesorii: Cablu USB, Trahee, Mingea a Inflației Ac

Aplicarea: Masini, Biciclete, Mingi, Inele de Inot, etc.

Element Dimensiune: 120 * 78 * 50mm/4.7 * 3.0 * 2.0 în

Element Greutate: 380g/13.4 oz

Lista De Ambalare:

1 * Wireless Pompa De Aer

1 * Cablu USB

1 * Mingea Inflației Ac

1 * Trahee

1 * Manual De Utilizare

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Etichete: audew jump starter, 12v 24v jump starter, compresor aerograf piese, jump starter, compresor de aer, banca de putere pentru motociclete, 4500psi compresor, invertor solar 6000w 48v 240v, Hulk, automat de drenaj pentru compresor de aer.


  • Tip: --
  • Stil: --
  • Output Type: --
  • dimensiune: 120 * 78 * 50mm
  • Numărul De Model: Pompa De Aer
  • Certificare: Nici unul
  • Nume De Brand: KKMOON
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon