1 Set 25KN Ancora Cuier Stâncă Urca de Fixare Șurub de Punct Fix Șurub Piton Rock Piton în aer liber Instrument pentru Alpinism

  • 86.11lei
  • 45.64lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

1 Set 25KN Ancora Cuier Stâncă Urca de Fixare Șurub de Punct Fix Șurub Piton Rock Piton în aer liber Instrument pentru Alpinism

Extensia șuruburi: Acest hamac kit de suspensie conține 2 extensie șuruburi și 2 spate șuruburi.Spituri sunt cea mai buna alegere pentru ziduri de beton, pană șuruburi pentru lemn sau pe copaci.

Heavy-duty cârlig: șuruburi, șaibe și carabină sunt foarte gros, poate transporta 25KN

Potrivit pentru utilizarea în interior și exterior: Acest set de înaltă calitate hamac cârlige și carabină poate fi adaptat la garaj sau camera de tavan, veranda sau balcon, gradina sau pavilion, camera de zi sau dormitor.

Instalarea este simplă și rapidă: acest hamac suport este foarte usor de instalat, de insurubat si gaurit biți sunt suficiente.

culoare:Argint

Material:din oțel inoxidabil 304

dimensiune:60 x 40 mm, grosime: 5mm, șurub: 10 x 100mm

Conținutul Pachetului:

2 x Șurub

2 x Piuliță

2 x Garnitura

2 x Agățat de film

2 x Carabină

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: landwind x5, În aer liber, barca fender, asta viteze, cristal cântând, piuliță bolt, șurub de gheață, eden rock alpinism, oamenii de alpinism, fixe alpinism ancore.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Hamuri

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon