Travel Geantă Pentru Xbox Serie De Joc Console Si Controller-Rezistent La Praf Rezistent La Socuri Portabil Sac De Depozitare Cu Fermoar Cutie Coajă Tare

  • 44.93lei
  • 31.89lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristică:

Realizate din tesatura oxford și EVA material, SHBC, xbox caz, este de înaltă calitate și durabilitate, oferind cea mai bună protecție pentru Xbox la o Serie de S-consola de joc.

Xbox seria e cazul, este înconjurat de căptușit garnituri.În plus, colțurile de sus și de jos capacul este conceput cu un sistem anti-coliziune convex forme, care pot proteja consola de joc și mai mult de la impact și umflături.

Cu avantajele design compact, interiorul este bine organizat.În plus față de consola si controller, există un spațiu suplimentar pentru alte accesorii, cum ar fi cablurile și un încărcător.

Elastic șir de design, fix-controlere-ține-the-box, într-un grajd.Acesta protejează dispozitivul dvs. tot timpul, chiar dacă drumul a fost accidentat.

Comparativ cu alte cazuri, pe-the-piață-în cazul nostru, este mult mai portabil.E perfect Xbox seria s, caz pentru nevoile dvs. de călătorie.Puteți transporta la consola ta de oriunde să se distreze!!!

Caietul de sarcini:

Material: EVA + nylon

Culoare: Negru

Dimensiune: 31x20x13cm

Greutate: 460g

Aplicabile model: pentru Xbox Seria S

Notă:

Acesta conține Doar la sac de depozitare, inclusiv Xbox seria S, ocupe, și console, și alte accesorii.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Sac De Depozitare

Etichete: xbox shell cazuri, microsoft sculpt, doc xbox one s, stand xbox serie, joc xbox, xbox live sac, joystick ps5, controler xbox forro, geanta pentru ps5, jocuri xbox serie.


  • Nume De Brand: ALLOYSEED
  • Compatibil Marca/Model: Microsoft
  • Origine: NC(de Origine)
  • MicroSoft Model: xbox
  • Numărul De Model: /

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon