Alumnium Aliaj Tablet Suport Flexibil Oameni Lenesi Reglabil Desktop Telefon Mobil Pliabil Apple Pentru Samsung Stand Suport Q3X5

  • 6.08lei
  • 4.87lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

Reglabil si Portabil: suportul poate fi ajustat cu usurinta la poziție ideală, eliberați-vă mâinile, care este un bun accesorii de birou în timp ce vizionarea video, juca jocuri, face apel, vizualizarea rețete, folosind Față de timp.Telefonul leagăn pot fi pliate pentru transport ușor.

Robust si Protectie: telefon mobil stand este fabricat de înaltă calitate din aluminiu si Plastic, rămâne ferm în loc, țineți telefonul nemișcat.Tampoane de cauciuc de pe spate și titularul file poate proteja telefonul de la zgârieturi și de alunecare.

Sfaturi cald: vă Rugăm să plasați dispozitivul (4"-6") în peisaj sau portret model, și puneți dispozitivul (6"-10"), în peisaj model, care va oferi mai multă stabilitate.Acces ușor la toate funcțiile fără a lua de pe dispozitiv.

Telefonul Sta Serie:

Culoare: Negru, Alb,Verde, Roz

Accesoriu numai, Telefonul nu este inclus

Compatibilitate:

Compatibilitate universală: acest telefon sta funcționează cu toate 4-10" Smartphone-uri, Tablete și e-readere, cum ar fi iPhone 11 Pro, X/XS MAX, XR, iPhone 7/8 Plus, iPhone 6/6s Plus; Comutator; iPad mini, Samsung Galaxy Nota 10, de Nota 10 Plus, S20 Plus, S10 Plus, Samsung Tab, Google Nexus, Kindle.

Pachetul include:

1 x Suport pentru Telefon

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Etichete: 7 comprimat, ipad trepied, bandaj suport de telefon, 10 tablet pc-ul titularului, brațul tableta, tambur suport clemă, solid telefon stand metal, suport tableta, pentru suport pentru tabletă, mobil phone.


  • Pachet: Da
  • Material: Metal
  • Numărul De Model: OXW7577
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon