Cutie Raft Pentru TV de Top Rafturi de Perete Menajera Cameră Monitoare Suport de Stocare Desktop Masă de Bucătărie Organizator Dormitor Rack Tool

  • 9.29lei
  • 6.04lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1. Instrument multifuncțional: reglabil monitoare raftul de sus pot fi aplicate pentru ecran raftul de sus, și apoi puneți niște obiecte pe ea, sau acesta poate fi aplicat ca un telefon mobil stea, să vă aducă buna înălțime și unghi de vizualizare de a se bucura confortabil, ideal pentru a viziona clipuri video și să se joace jocuri la domiciliu.

2. Design stabil: ecranul nostru raft este echipat cu 2-picior de sprijin design, are mai mult sprijin de greutate și mai mult sprijin constant; degetele de La picioare sunt acoperite cu material de silicon pentru a preveni zgârierea ecranului, astfel încât să puteți folosi la usurinta.

3. Simplu de instalat: se poate instala monitoare raftul de sus, în orice moment, cu ușurință, nu avem nevoie de alte instrumente, simplu de instalat și de a elimina cu reglabil de proiectare, trebuie doar să se adapteze și să găsească unghi adecvat, și apoi instalați la TV, calculator ecran, economisi mult timp și energie.

4. Caracteristici practice: cu aceste ecranul computerului rafturi, ele pot ajuta loc unele telecomenzi, routere, calculatoare, jucării, cărți, rame foto, mici plante, decor acasă și alte elemente, astfel încât să păstreze masa, masuta de cafea, masa de calculator în birou sau de acasă, mai curat.

5. Material și dimensiune: ecran raftul de sus este fabricat din plastic robust, care este robust și durabil, astfel încât acesta poate satisface nevoile dumneavoastra diferite; Există mari și mici dimensiuni pentru tine de a alege, potrivit pentru cele mai plate dimensiuni de ecran și aduce confort

Descriere:

Ecran reglabil pe raftul de sus pot fi aplicate pentru introducerea routere, calculatoare, telefoane, care este convenabil de a lua lucrurile și nu va împiedica vizualizarea ecranului; Cu ea la domiciliu sau la birou, puteți obține mai multe de curățare, curat și confortabil mediu.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Metoda de instalare: de tip cârlig

Culoare: Negru, alb(opțional)

Dimensiuni: Mare: 29.9*11.5*3 cm, Mic: 22*11.5*3cm (opțional)

Pachetul Inclus:

1 * Raft

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: chineză laptop, suport monitor, raft monitor, pantofi raft organizator, 2 din radio gps 2gb ram, baza monitorului, retractabil tabelul organizator raft, suportul de bază monitor, suport monitor, suport audio monitor.


  • Nume De Brand: LESHP
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon