Nou! Pentru PlayStation /PS3/PS2 4BUC/10BUC Controller Degetul mare de Prindere Stick Joystick Capac de Acoperire Pentru PS3 Jocuri Accesorii

  • 4.87lei
  • 1.96lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

Descrieri:

Buna si lavabila design asigură confort și curățenie.Proteja joystick-ul de praf si zgarieturi.Non-alunecare de suprafață este mare pentru a furniza o mai bună aderență la performanta in jocuri.

Caracteristică:

O Experiență îmbunătățită de joc cu Jocuri Thumb Grips: Personaliza și de a spori experiența de joc cu silicon degetul prindere capace.Cu non-alunecare degetul mare trântă, nu va mai trebui să vă faceți griji despre alunecarea de pe stick analog de controlere.

Extins Thumb Grips: Aceste degetul prindere capace prelungi durata normală de controlerul stick-uri analogice pentru a ajuta cu controale mai ușor.

Analog Stick de Protecție: Ajuta la protejarea PS4, PS3, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox 360, Wii U, Wii Nunchuk stick-uri analogice prin adăugarea degetul prindere capace.

Ușor pentru a Instala: Nu există instrumente sau cabluri necesare.Doar rândul său, degetul mare de capace în interiorul-out și pop-l pe controller.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Tip:Thumbstick Grip/Pac

Platforma: Pentru PlayStation / Microsoft / Nintendo

Culoare:Negru + Rosu

Material:Silicon

Caracteristici:Căptușit, Rezistent La Apă

Greutate:2g/per

Pachetul Inclus:

Pachetul Inclus:

4 x Controller Degetul Prindere Capace

SAU

10 X Controller Degetul Prindere Capace

Etichete: lentile cu laser pentru ps2 slim, gamepad de ps2, gamepad-ul huawei, joystick usb, hdd ps2, piele pentru xbox 360 fat, lb rb bara butonul pentru xbox one controller, acoperi joystick xbox, controler trigger grips, caz ps2 fat.


  • Numărul De Model: PS3 PS4 Xbox One Xbox 360
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: centechia
  • Compatibil Marca/Model: SONY
  • SONY Model: playstation3

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon