20 de Piese Fermoar Trage File de Înlocuire Grele de Reparare Zip cu Fermoar Categorie de Reparații Fila Trage pentru Haine, Servieta, Rucsac, DIY Cra

  • 56.00lei
  • 33.60lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Bonjour Prieten,

Bine ati venit la magazinul meu!!!

20 de Piese Fermoar Trage File de Înlocuire Grele de Reparare Zip cu Fermoar Categorie de Reparații Fila Trage pentru Haine, Servieta, Rucsac, DIY Cra

Fermoar Trage de Înlocuire: Aceste fermoar file este reutilizabil și demontabile, bun înlocuitor pentru rupt fermoare, potrivit pentru rucsaci, valize de călătorie, genți sport, haina, jacheta, sport, geanta și așa mai departe.

Premium Material: trage Cu fermoar sunt făcute de înaltă calitate din aliaj de zinc, suprafața este netedă și lustruită, robust și durabil, nu vor să se estompeze sau rupe cu ușurință, poate oferi o durată lungă de viață.

Ușor de a Înlocui: ia clește pentru a răspândi incuietoare deschide, este atașat la fermoar, iar apoi a închis de incuietoare.

Notă: piese de mici dimensiuni, nu este potrivit pentru copii sub 3 ani

#3 cu Fermoar dimensiuni: 10 x 29 mm

#5 Fermoar dimensiuni: 13 x 38 mm

culoare:Crom culoare,negru

Material:aliaj de Zinc

Conținutul Pachetului:

20 * fermoar file

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Atenție:

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați www.citygroupromania.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre După-vânzare de Servicii:

Suntem de Încredere vânzător.

Servicii profesionale post-vânzare pentru clienții noștri.

Dacă există orice întrebare cu privire la scopul, vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici de a rezolva probleme pentru tine.

Feedback-ul:

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.

3.Așteaptă cu nerăbdare să dvs. de cinci stele feedback-ul pozitiv.

Vom rezolva problema pentru a te satisface.

Dragul Meu Prieten

Noi sprijinim en-Gros/Picătură de Transport maritim Pentru

Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"Picătură de Transport maritim Pentru", vom prioritiza.

Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Alege magazinul nostru!

Sincer păziți-vă confortabil și fericit de viață!

Etichete: pokemon fermoar trage farmece, instant cu fermoar, oscar de plastic, 3 fermoar trage farmecul, trage cu fermoar farmece de aur, bagajele tag, ziper, slider cu fermoar, kawaii depozitare, tragator fermoar.


  • Origine: NC(de Origine)
  • dimensiune: Please check in description

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon