5ml de Cerneală Tatuaj Machiaj Permanent Micro Pigment Cosmetic de Buze Sprâncene de Linie Pentru Microblading Culoare G0C4

  • 22.98lei
  • 8.04lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristică:

Vă rugăm să rețineți: alte accesorii nu sunt incluse.

100% noi calitate

Culoare: J01-01, J01-02, J01-03, J01-04, J01-05, J01-06, J01-07, J01-08, J01-09, J01-10, J01-11, J01-12

Conținut Net: 5g

Despre acel produs

1. Extracte de plante sunt prietenoase cu pielea și nu va provoca simptome de infectii ale pielii.Poate fi folosit pentru sprancene, contur buze.

2. Ușor de culoare, colorat excelent efect.Este rafinat prin vid tehnologie.Densitatea este mare, greutatea moleculară este mic, și este ușor de a fuziona cu tesutul pielii.

3. Culoare naturala, culoare lung timpul de retenție.Pentru că este un extract de plante, culoarea este foarte aproape de natură, și nu invers culoarea cu substanțe chimice, astfel încât culoarea este luminos și nu este ușor să se estompeze.

4. Pline de culoare, poate fi folosit pentru monocrom, de asemenea, poate fi folosit pentru mai multe implementări, schimbări nelimitate, nu numai potrivit pentru persoanele care doresc personalitate tradiționale, dar, de asemenea, pentru persoanele cu avant-garde de personalitate, mai poate fi folosit pentru culoare și modificări de culoare.

Observații:.

1. Măsurarea manuală toleranță este de 2-5g.Vă rugăm să nu te superi înlocuitorul tău.

2. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a proiectului.vă mulțumesc foarte mult!

Pachetul Inclus:

1 * Spranceana pigment

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Garantam calitatea produselor noastre.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Etichete: dragon tribal, piatra de zircon rosu, mixer vopsea, vopsea agitator, Cerneală Mixer, pandora a crescut de aur și brățară farmec, glow în întuneric pigment, cosmetice mixer, garnitura tatuaj, vopsea fosfor.


  • Tip: Tatuaj accesorii, 1 * Spranceana pigment
  • Nume De Brand: ibcccndc
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon