Pentru PS5 Caz EVA Sac de Depozitare geanta de transport Pentru PS5 Dualsense Caz Controller Shell, rezistenta la Socuri Capac de Protecție Pentru PS5 Gamepad

  • 19.44lei
  • 7.79lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Pentru PS5 Caz EVA Sac de Depozitare geanta de transport Pentru PS5 Dualsense Caz Controller Shell, rezistenta la Socuri Capac de Protecție Pentru PS5 Gamepad

Descriere: 1. Compatibilitate excelentă: Acest sac de depozitare este conceput pentru PS5 controler wireless.Groove design poate ține controlerul în loc, pentru a evita deplasarea.

2. Materiale de înaltă calitate: Acest sac de depozitare se face de înaltă calitate Oxford țesături și greu EVA, așa că geanta este rezistent la șocuri, rezistent la zgarieturi, abraziune, rezistent, durabil, și oferă o protecție completă pentru echipament.

3. Fermoar metalic: fermoar închidere design poate proteja dispozitivul dumneavoastră valoros în timp ce face sac de ușor de a deschide și închide.

4. Ochiurilor de plasă de Buzunar: interne ochiurilor de plasă de buzunar convenabil magazine cabluri, adaptoare și alte accesorii.

5. Convenabil pentru a Transporta: geanta dispune de un confortabil curea de mână pentru a fi ușor efectuată în mod convenabil.

Caietul de sarcini:

Material: EVA

Funcția: anti-zgârieturi, șocuri, semi-rezistent la apa, praf

Culoare: Negru

Potrivit pentru: pentru PS5

Lista De Ambalare:

Sac De Depozitare*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, pot exista unele diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: ps5 shell, acoperi ps5, ps3 slim caz de călătorie, dualsense ps5, dualshock 2 acopere, playstation vinil, hack comutator, panasonic rp, joystick ps5, obsedat de control.


  • Suport: Picătură De Transport Maritim/ En-Gros
  • Numărul De Model: PS5 primi pachetul, pentru PS 5
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Compatibil Marca/Model: SONY, Alte

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon